Μαριλένα Γυφτέα
Υποψήφια Βουλευτής Μεσσηνίας

Μ. Γυφτέα (υποψήφια Βουλευτής Μεσσηνίας ΝΔ): «Να μη μείνει κανένας πίσω» (video)

10/04/2023

Δυναμικά στη μάχη των εθνικών εκλογών διεκδικώντας ένα καλύτερο αύριο για τη Μεσσηνία και τη χώρα, πορεύεται η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ στο νομό, Μαριλένα Γυφτέα, η οποία ως νέος άνθρωπος οραματίζεται ένα μέλλον καλύτερο για όλους. Η κα Γυφτέα η οποία παρενέβη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης Best ξεδίπλωσε το όραμά της που θέλει τη διαμόρφωση του κατάλληλου πεδίου για την παραμονή των νέων ανθρώπων στον τόπο, τον οποίο επέλεξε με αγάπη να ζήσει και να επενδύσει, προσπαθώντας να συμβάλει τα μέγιστα στη διαμόρφωση εκείνων που του αξίζουν.

«Τα προβλήματα είναι κοινά και με την ευκαιρία που μου δίνεται θέλω να προσπαθήσω να προσφέρω στον τόπο και να συμβάλλω στην επίλυση αυτών των προβλημάτων», είπε μεταξύ άλλων η Μαριλένα Γυφτέα, η οποία μετά την ολοκλήρωση των σπουδών της, τα τελευταία 7 χρόνια ζει και δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην πόλη της Καλαμάτας. Η παρουσία της στο νομό έντονη, με χαρακτηριστικό το στίγμα που έχει αφήσει στον εθελοντισμό, καθώς είναι και αντιπρόεδρος του Περιφερειακού Τμήματος της Καλαμάτας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. «Η κοινωνική πολιτική δεν εφαρμόζεται μόνο με χρήματα. Πρέπει να υπάρχει μια ορθολογική προσέγγιση γιατί δεν είναι όλα τα προβλήματα ίδια. Δεν μπορεί να είναι οριζόντια τα μέτρα. Κάθε τομέας έχει τα δικά του προβλήματα και αγκυλώσεις. Αν δεν έχουμε ένα πλαίσιο για τα παιδιά και τους ηλικιωμένους. Για εκείνους που έχουν ανάγκη. Για τον καθέναν μας, ποια είναι η επόμενη ημέρα;», επεσήμανε η Μαριλένα Γυφτέα η οποία στάθηκε στα ζητήματα του τόπου και τα προβλήματα που υπάρχουν, σημειώνοντας πως είναι εδώ και ανοιχτή στις προκλήσεις και τις προσκλήσεις, αφού η νέα γενιά πρέπει να πάρει τις τύχες της στα χέρια της για να αλλάξουν πολλά.

«Αν ήταν όλα καλά κι εγώ θα μπορούσα να ήμουν σπίτι μου αυτή τη στιγμή και να μην είχα προβληματισμούς. Προβληματίζομαι όμως γιατί τα βλέπω και τα ζω τα προβλήματα. Στην υγεία, στην παιδεία, στην καθημερινότητα, στις υποδομές. Και τι να πω; Μένω σπίτι μου γιατί; Να λέω αν ήμουν θα τα έκανα καλύτερα; Θα πάω να προσπαθήσω κι εγώ», σημείωσε και κάλεσε τους πολίτες να τη στηρίξουν γιατί ήταν, είναι και θα είναι στο πλευρό των πολιτών, ενώ εστίασε και στα της ΝΔ. «Συμπορεύομαι με τη ΝΔ γιατί είμαι ένας άνθρωπος που του αρέσει η σταθερότητα και η συνέπεια και θεωρώ πως με αυτήν την κυβέρνηση θα είναι πιο εύκολο να ακολουθήσουμε αυτήν την πορεία στο μέλλον.