Μαριλένα Γυφτέα
Υποψήφια Βουλευτής Μεσσηνίας

Μαριλένα Γυφτέα: «Να πάμε μπροστά όλοι μαζί» (video)

24/02/2023

Η Μαριλένα Γυφτέα είναι ένα από τα πρόσωπα που κερδίζει τις εντυπώσεις με την παρουσία της στο κοινωνικό και επιχειρηματικό πεδίο, και, εκφράζοντας τη νέα γενιά, έρχεται να προστεθεί δυναμικά στην πολιτική εξίσωση. Απομένει η τυπική ανακοίνωσή της στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ και η ίδια έδωσε σήμερα το στίγμα της φιλοξενούμενη την εκπομπή «Τι λες τώρα» της τηλεόρασης BEST.

Μιλώντας στην Δέσποινα Ηλιοπούλου, η πολιτική επιστήμονας-δημοσιογράφος Μαριλένα Γυφτέα στάθηκε στη νέα αυτή πρόκληση δηλώνοντας την ιδιαίτερη ικανοποίησή της, ευχαριστώντας αρχικά τους ανθρώπους που την πρότειναν και την πιστεύουν να δώσει πλέον το παρών και ως υποψήφια Βουλευτής Μεσσηνίας με το κυβερνών κόμμα. Στάθηκε ωστόσο ιδιαίτερα στο ζήτημα της επίσημης ανακοίνωσης.

«Είμαι της κοινωνίας, της εργασίας, βαθιά πολιτικοποιημένο άτομο και ξέρω καλά πως μπορούμε να κάνουμε ένα βήμα παραπέρα…» δήλωσε χαρακτηριστικά και οριοθέτησε τα ζητήματα και τις αναπτυξιακές δυνατότητες της περιοχής δίνοντας το μήνυμα «να πάμε μπροστά όλοι μαζί».

Νωρίτερα είχε αναφερθεί στα κοινωνικά θέματα που δραστηριοποιείται έντονα εθελοντικά και μέσω της παρουσίας της στον Ε.Ε.Σ.

Πηγή